Zaterdag: Indoor AV PEC 2010 in Apeldoorn voor Sarah en Thimo en de cross op de Hilversumse Hei. Zondag gingen de pupillen er nog eens tegen aan in Sittard (AV Unitas) en Den Bosch (OSS-VOLO).

Sarah 2e op sprint PECindoor
Op zaterdagochtend vroeg vertrokken 2 junioren naar Apeldoorn om daar op de 60 meter sprint en 400 meter de strijd aan te gaan. Sarah Itiola werd 2e in de finale achter Minke Bisschops in een tijd van 7.84 seconden. Net geen PR. Thimo liep de 400 meter in een tijd van 56,33 sec. Bij de 400 meter werden alleen series gelopen. Ook net geen PR, wel een knappe tijd. Op naar de NK junioren Indoor op 10 en 11 februari.

Uitslag Sarah
Uitslag Thimo

3e cross in Hilversum
Vanaf 11.00 uur zaterdag kwamen ongeveer 30 kinderen van Feniks in actie bij de cross op de heide bij het Goois Natuur Reservaat. Een prachtig gebied. Er kon geparkeerd worden aan de N221, waarna een wandeling van zo’n 20 tot 30 minuten naar het terrein waar de cross gehouden werd op het programma stond. Een prachtige omgeving, maar de flinke wandeling kwam soms wel als verrassing. Een prijs was er voor Mees Groenenberg (pupil A1, 1500 meter: 7:14.5), hij werd 3e!
Uitslagen

Een verslag in foto’s van het parcours en de lopers van Feniks.
 4 kamp voor A1/A2 pupillen in Sittard
Bij AV Unitas werd op zondag een meerkamp voor pupillen gehouden. Hieraan deden Chevelle Brown en Veronique Veldhuis mee. Ook Eljahro Philipsen (B-pup) deed, buiten mededinging, mee aan deze wedstrijd voor A-pupillen.

‘Hierbij een korte samenvatting van de MPA2 deelname aan de open indoor meerkamp te Sittard. Na een zware cross voor Chevelle op zaterdag, gingen we vandaag samen met Veronique richting Sittard.
60m sprint:
Op de 60m ging het goed, maar hier werd helaas geen PR
verbeterd. Chevelle werd 2de met 9.23 en Veronique werd 6de met 9.89.
Kogelstoten:
Bij het kogelstoten sneuvelde Chevelle’s PR en het clubrecord met haar worp van maar liefst 9,00m.
Verspringen:
Chevelle verbeterde haar PR en het clubrecord met 1cm door 4,26m ver te springen.
Hoogspringen:
Hier verbeterde Veronique haar PR en het clubrecord door 1,20m hoog te springen. De prestatie waren goed voor een 2de plek voor Chevelle en een 6de plek voor Veronique.’
Verslag van Irving Brown, vader van Chevelle. Goed gedaan meiden! Wat een mooie PR’s.
‘Eljahro, B pupil, ging net als Chevelle en Veronique zondag richting Sittard. Eljahro mocht op basis van de regels van de Atletiekunie niet meedoen voor het klassement, omdat hij B-pupil is en geen A-pupil. Op het laatste moment mocht hij wel Buiten Mededinging meedoen in het logeren klassement. Met een PR op de 60m (in 9.52sec) en een PR met verspringen (3.92m) zou hij bij de A1/A2 pupillen 2de zijn geworden.’
Verslag vader Eljahro.

Uitslag Chevelle en Veronique

 

Riley en Kyan bij indoor in Den Bosch
‘A1-pupil Riley Groenbast en C-pupil Kyan Bremer waren zondag actief in ’s Hertogenbosch tijdens een indoor-meerkamp.
Kyan, nog maar pas lid, deed het prima: sprint 2e, horden 3e, hoog ook 3e en M-bal 7e.
Toch kwam de frele man 2 punten tekort voor het podium. Vierde dus. Ook Riley deed het voortreffelijk.
In zijn categorie won hij de sprint, horden en hoog en bij de kogel werd hij 3e. Toch miste hij ook een medaille daar de organisatie geen onderscheid in de eindstand wenste te maken tussen A1- en A2-pupillen (de A2 pupillen zijn ouder). Riley werd dus ook 4e.’ Verslagje van de opa van Riley.

Uitslag

Clubrecords en ranglijsten
MPA2
Chevelle Brown
Kogel: 9,00m, Sittard 2018 (indoor)

Chevelle Brown
Ver: 4,26m, Sittard 2018 (indoor)

Veronique Veldhuis
Hoog: 1,20m, Sittard 2018 (indoor)

Zijn alle clubrecords gemeld? Degene hierboven worden aangepast.
Clubrecords kan je doorgeven via [email protected], met een werkende link naar de betreffende uitslag.
Lieve ouders: wanneer jouw atleet een clubrecord heeft behaald, wil je dit dan laten weten via [email protected]? Alvast bedankt!
(Kijk ook eens op: Indoor Ranglijsten 2018 en prestaties AT)

PS. Foto’s en verhalen zijn altijd welkom!
Klopt er iets niet? Mis je jezelf? We horen het graag via de mail!