Afgelopen weekend: hardlopen op het circuit van Zandvoort bij de Zandvoort Circuit Run en de eerste buitenwedstrijd in Bergen op Zoom bij AV Spado. Wist je trouwens dat in de Nelson Mandelapark een waterfonteintje is geplaatst, vast speciaal voor onze lopers?! Martine Guldemond liep de Venloop.

Zaterdag: Blokmeerkampen bij AV Spado

Eljahro Philipsen deed op zaterdag mee aan zijn eerste buitenwedstrijd van dit seizoen. Een verslag van zijn vader, Eric.
‘Eljahro pakte dit weekend de 1ste buitenwedstrijd in Bergen op Zoom bij AV Spado mee. Een rustige wedstrijd zonder concurrenten en zodat hij de wedstrijd als een training kon benaderen. In de 3-kamp ging het goed en met een puntentotaal van 1654 punten werd hij met meer dan 400 punten 1ste door alle onderdelen te winnen. Het verspringen ging weer goed en met een sprong van 4.19m zat hij 1 cm onder zijn persoonlijk record dat hij 2 weken sprong in Apeldoorn. Bij de afsluitende 1000m liep hij zijn eigen race en sloot deze af met een PR in 3.45,79 min. Goed voor 2 gouden medailles die snel in de tas verdwenen. Het was een leuke dag met in de middag toch nog even genieten van het zonnetje. Leuke vermelding was dat de jonge microfonist van alle kinderen de PR’s en clubrecords op papier had staan en bij elk onderdeel deze ook vermeldde!’
Uitslag

Nieuwtje: een waterpunt in het Nelson Mandelapark. Er is een waterfontein gespot in het Bijlmerpark langs het fietspad aan de kruising met het fietspad naar het Viaduct onder de Gooiseweg door. Goed voor onderweg tijdens een stevige training! We gaan op zoek naar een foto.

Zondag: Venloop en Zandvoort Circuit Run

Martine Guldemond en Nora en Luuk van Lunteren deden mee aan de Venloop in Venlo. Martine liep 10 km in 1 uur en 7 min en onze jeugdleden een mooie 1000m. Het was vast erg gezellig en hard werken!

Zandvoort Circuit Run
Lisa van den Esschert liep samen met vader Vincent voor het eerst een 5 kilometerloop. ‘Het ging supergoed!’ Dat blijkt wel want vader en dochter liepen de 5 kilometer in 30 minuten en 12 seconden over de loop die voor een deel door de duinen liep.

Uitslag

Ook Kyan Bremer startte in Zandvoort op het circuit.
‘Zondag vond voor de 11e keer de 900m Zandvoort Circuit Run plaats. Kyan had er veel zin in, want hoe leuk is het als er een echte raceauto voor je rijdt. Het was een enorm geduw en getrek bij de start, want met 270 kinderen aan de start wil iedereen toch vooraan staan? Het startschot klonk en nog voor de eerste bocht lag Kyan ruim op kop, dit hield hij vol tot de finish, waar hij met een ruime voorsprong doorheen kwam. Toch werd hij op papier 2e, hoe? Geen idee, maar toch 2e van de 270 kinderen met een mooie tijd van 3.24 minuten.’ Verslag van Chantal, de moeder van Kyan.

 

We zijn trots op allemaal! Goed gedaan!

AV Feniks, met plezier sterk en vooruitstrevend.

Clubrecords en ranglijsten
Nog niet ontvangen!

Zijn alle clubrecords gemeld? Degene hierboven worden aangepast.
Clubrecords kan je doorgeven via [email protected], met een werkende link naar de betreffende uitslag.
Lieve ouders: wanneer jouw atleet een clubrecord heeft behaald, wil je dit dan laten weten via [email protected]? Alvast bedankt! (Kijk ook eens op: Indoor Ranglijsten 2018 en prestaties AT)

PS. Foto’s en verhalen zijn altijd welkom! Klopt er iets niet? Mis je jezelf?
We horen het graag via de mail!