Afgelopen dinsdag 25 april zou Johan Cruijff 70 zijn geworden. Ter ere hiervan werd een 14 kilometer Social Run georganiseerd die geld heeft opgebracht voor de Cruijff-foundation. Totaal meer dan 320.000 euro. Moh en Leopold van Feniks deden mee, net als Ben Roest bij de Kids Run. Ben eindigde bij de eerste 10.

De 14K Run startte op het Stadionplein. Vanaf de start werd 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff hardgelopen en uiteindelijk werd gefinisht in de Amsterdam ArenA. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff, de maatschappelijke initiatieven die hij heeft ontplooit en zijn inbreng als speler en coach in het voetbal.

Ben op weg naar de finish, bij de eerste 10.

Er werden ook een Kidsrun en een 5 kilometer loop gehouden.

Moh en Leopold tevreden na de finish in de Johan Cruijff ArenA.

Van Feniks namen Leopold en Moh deel aan de 14 K run. Tijden zijn niet beschikbaar (alleen de 5 km), maar het ging voor al om een geweldig leuke Social Run met alle deelnemers. Er gold wel een tijdslimiet, ondanks dat er geen tijdregistratie was: de deelnemers moesten om 21.50 uur voorbeij de post in Betondorp zijn en om 22.30 uur over de finish in de Johan Cruijff Arena.

Top gedaan Moh, Leopold en Ben!

Meer informatie

EINDE

PS. Foto’s en verhalen zijn altijd welkom!
Klopt er iets niet? Mis je jezelf? We horen het graag via de mail!
Clubrecords kan je doorgeven via [email protected], met een werkende link naar de betreffende uitslag.