Afgelopen zaterdag 6 januari was ieder lid welkom bij de nieuwjaarsreceptie van Feniks in het verenigingsgebouw op de baan. Op zondag deed Thimo Henraat mee aan de 200 meter sprint in de indoorhal in Apeldoorn. ’s Avonds was er opnieuw een indoortraining in de Ookmeerhal.

Nieuwjaarsreceptie
Na nieuwjaarswensen te hebben uitgewisseld en nog even bijpraten sprak Marjanne Meinsma de leden toe. Zij vierde de successen van afgelopen jaar en sprak over de plannen voor 2018.

Zo waren er 3 meisjes die elk meer dan 20 loten verkocht hebben voor de Grote Clubactie, waren de wedstrijden die Feniks heeft georganiseerd een succes, hebben de jongensteams junioren D en C de landelijke finale van de atletiekcompetitie gehaald, diverse pupillen teams de regiofinale en behaalden bijvoorbeeld Joris, Judith en Sarah individuele prijzen.
Komend jaar zullen nieuwe plannen worden uitgevoerd: op 13 januari organiseert Feniks voor het eerst een crosswedstrijd, de Gaasperplascross. Je hebt er ongetwijfeld al van gehoord. En zal een grote trainingsgroep starten voor de marathon.

Het bestuur hoopt dat volgend jaar ieder lid van Feniks komt! Je bent altijd van harte welkom.

Nieuwjaarsspeech

Thimo op 200 m sprint indoor


Thimo in Apeldoorn

‘Thimo Henraat (JJB) deed zondag 7 januari mee aan de ITS Isokin Indoor Track Meeting Team Sotra in het Omnisport in Apeldoorn. Een wedstrijd voor sprinters, hordelopers en Mila-atleten, vanaf junioren C.

Thimo verbeterde zijn indoor PR op de 200M met 0,4 seconde tot 24,99. Helaas kreeg Thimo na de 200M weer last van een oude teenblessure en besloot hij de 400M later op de dag niet te lopen.’ Verslag van Dennis, de vader van Thimo.

Uitslag