Afgelopen  weekend kwamen de atleten van Feniks op verschillende wedstrijden uit. Om te beginnen bij de Nationale Pupillenindoor in Apeldoorn. Chevelle had een prima dag als D1-juniore bij Lycurgus. De lopers deden mee aan de Twiske Molentocht. En er begon een cursus Start to Run op de blauwe baan.

Eljahro wint voor vier keer achter elkaar de pupillen indoor in zijn categorie

Zondag 3 maart vond weer het jaarlijkse nationale pupillen indoor plaats in het prachtige Omnisport te Apeldoorn. Een kort verslag nu: Elaijh,de jongste deelnemer van Feniks, was vorig jaar nog 5de bij de D-pupillen maar moest nu genoegen nemen met een (te) bescheiden 17de plek. Bij de B-pupillen zagen we een mooie 12de plek voor Thierry met ook 2 PR’s achter zijn naam (Ver en Kogel). Maatje Adne werd 7de bij Kogelstoten (ook PR daar) maar noteerde een bescheiden eindklassering (25).

Eljahro was natuurlijk topfavoriet bij de pupillen A1 en hij maakte dat volledig waar. Met ruime voorsprong pakte hij goud en dat was voor de 4de achtereenvolgende maal. Een unieke prestatie! Hoewel Jayden ietwat teleurstellend eindigde (18), noteerde hij wel op alle onderdelen PR’s. En dat wil zeggen dat er genoeg potentie in Jayden zit

Riley legde toch wel verrassend beslag op brons bij de oudere A-pupillen. Na 3 onderdelen stond hij lange tijd op plek 2 maar in de namiddag ging Youri van GAC HILVERSUM hem toch voorbij en pakte Youri zelfs goud na een machtige sprong bij het onderdeel Hoog. Zijn specialiteit ook. Denzel tenslotte viel helaas bij het Hoogspringen geblesseerd uit en liep ook de 600 niet meer. Wel 2 mooie PR’s voor de ongelukkige Denzel (Hoog en Kogel). Verslagje van Johannes Vellinga.  Uitslagen

Uitslagen overige wedstrijden

Nederlandse Studentenkampioenschappen (Joris 7e bij Kogel en Thimo 60 en 400m)
Pupillen en C/D Indoor Lycurgus (Chevelle 1e D1-junior ook op 60mH: 10,36 sec, Milo 3e bij C2junioren en Siebe)
Phanos Kids Indoor (Veronique 2e D-junior op de 60mH: 11,64sec)
Twiske Molenloop (Lopers, helaas niet specifiek op AV Feniks te zoeken in het gebruikte programma. Beste lopers, vul altijd je vereniging- AV Feniks- in als dat mogelijk is. Zo kan de redactie weergeven wie er meededen!)

Foto’s, verslagen, tips en uitslagen zijn altijd welkom op [email protected] (voor alle redactie!).

Clubrecords mogen met een link naar de bedoelde uitslag worden gestuurd naar: [email protected]. Dan worden ze vermeld op de website bij clubrecords en in de Weekly. Stuur vooral je clubrecords op (of dat van je zoon/dochter), anders wordt die niet gemeld! We zijn er blij mee. Lees de procedure nog eens na op de pagina Clubrecords.