De pupillen teams die zich hadden geplaatst voor de regionale pupillenfinale hebben het allemaal supergoed gedaan. De jongensteams D en C die aan de landelijke finale van de competitie meededen werden 9e en 12e van Nederland. En dan was er nog de Dam-tot-Damloop…

Finale voor de pupillen in Edam
Voor Feniks kwamen zaterdag 16 september 4 teams in actie, met daarbij ook de pupillen die zich individueel voor de finale geplaatst hadden. De jongens pupillen C (Jayden, Joey, Sohaib, Thierry en Eljahro) werden 2e op 3 punten afstand van winnaar Phanos. De prijsuitreiking verliep heel chaotisch, maar dit is het resultaat dat vermeld wordt op de competitiepagina. Eljahro Philipsen sleepte een mooie eerste plek in de wacht!

De jongens pupillen B (Riley, Mees, Ryan, Denzel en Jahnairo), werden overall eerste. Zij waren het sterkte als team, zonder individuele winnaar in het team. Riley en Mees eindigden allebei vooraan in het veld.

De meisjes pupillen A1 (Veronique, Joanne, Aiko en Chevelle) werden ook regiokampioen, met een mooie eerste prijs voor Chevelle Brown.

De jongens A2 pupillen (Ticiano, Aristide, Thom, Ben en Titus) werden eerste, met ook een individuele winnaar: Titus Narty.

Uitslag individueel
Uitslag ploegen
Foto’s comp. pag.

Facebook

Foto’s Feniks


C’s en D’s in de landelijke finale in Groningen

Ook op zaterdag waren in de landelijke finale van de competitie tussen C- en D-junioren teams twee jongens teams van Feniks actief. Het regende soms heel erg hard en lang. De baan en middenterrein waren nat en zompig, en toch haalden de teams goede resultaten binnen. Voor de C-junioren was het de eerste keer de landelijke finale, voor de D-junioren het 2e jaar achter elkaar. Sommigen waren al eerder bij zo’n finale geweest waar het net even officiëler gaat. Bij de D-junioren werden 7 PR’s gehaald.

 

De C-junioren werden 12e, de D-junioren 9e. Vorig jaar was het D-team 12e. Nu zien wat er volgend jaar gebeurt.

Uitslag D junioren
Uitslag C junioren
Foto’s

Alle teams, individuele winnaars en hun trainers hebben het supergoed gedaan! Gefeliciteerd atleten en trainers!


Mededelingen

*Afgelopen zaterdag is de grote Clubactie gestart, jeugdleden krijgen hierover een brief. Meer informatie is te vinden op de website onder de banner rechts. De opbrengst gaat naar een wedstrijdtent en loungeset.

*Joost Knotnerus is gestopt met looptraining geven aan de donderavond loopgroep omdat dit niet viel te combineren met het trainen van de D-junioren. De looptraining op donderdag wordt overgenomen door looptrainer Dennis Henraat. Wil je ook training geven en hiervoor gecoacht en opgeleid worden? Ook sportieve ouders kunnen trainer worden! Mail naar: [email protected]

PS. Foto’s en verhalen zijn altijd welkom!
Klopt er iets niet? Mis je jezelf? We horen het graag via de mail!
Clubrecords kan je doorgeven via [email protected], met een werkende link naar de betreffende uitslag.