Dit weekend was de eerste indoor van Hellas in Utrecht, altijd heel populair en snel vol. Op zondag 12 november was de laatste wedstrijd van het Rondje Mokum de Olympisch Stadionloop.

Hellas Utrecht HerfstIndoor
In Sporthal Galgenwaard, bij het stadion, wordt in de herfst en winter een aantal indoorwedstrijden georganiseerd. Soms op vrijdagavond, ook op zaterdag. Dit weekend was de herfstindoor op zaterdag. De kinderen van Hellas hebben voorrang bij deze wedstrijd, die daarom snel vol is. Iedereen wil namelijk wel meedoen! Dus je moet er dan vroeg bij zijn. Dat waren Milo, Eljahro, Thierry en Veronique. Bij de herfstindoor gelden natuurlijk ook de nieuwe groepen van de kinderen, dus sommige onderdelen worden wat zwaarder, er zijn nieuwe tegenstanders en er zijn andere onderdelen. Milo deed aan losse onderdelen mee, terwijl voor de pupillen een meerkamp werd gehouden.

Eljahro Philipsen viel met een zilveren medaille in de prijzen bij de B-pupillen. Alleen bij hoogspringen werd Eljahro 2e, samen met maatje Zeb van AV Hera. De andere onderdelen sloot hij winnend af: 8,22 seconden op de 50 meter sprint, 7,34 meter met Kogel. Met Hoogspringen haalde hij 1,15 meter. Hoog en Kogel zijn beide een clubrecord bij de B-pupillen. Full speed ahead voor Eljahro bij de B-pupillen.
Thierry van Diggelen werd 5e op de meerkamp voor C-pupillen met mooie scores scores op de 50 meter sprint (2e met 8,99 sec!), Verspringen en Vortexwerpen. Veronique werd 7e op haar meerkamp in haar laatste jaar als pupil (A2). Ook al een echte sprint-ster met 9,67 seconden- niet op de 50, maar op de 60 meter sprint. Supersnel allemaal.
Milo (voor het eerst als junior C) had een dik PR bij het Verspringen. Hij sprong 5,29 meter ver. Met de Kogel gaat het nog niet zo voorspoedig als bij vorige wedstrijden, maar zijn kogel is dan nu ook een kilo zwaarder, 4 in plaats van 3 kilo (8,33meter). De sprint ging ook goed: 8,26 seconden. Hij had al een PR van 8,22 seconden (clubrecord Junioren D).

Uitslagen

Olympisch Stadionloop
Rondom het Olympisch Stadion werd zondag 12 november een regenachtige Stadionloop gelopen. Joyce Gerritsen liep een tijd van 55:54 op de 10 KM. Snelle tijd, gefeliciteerd!

Uitslagen 10 km prestatieloop

Clubrecords en ranglijsten (indoor)
JPB

Eljahro Philipsen:                   Hoog 1.15 m, Utrecht 2017
Kogel 7,34 m, Utrecht 2017

Zijn alle clubrecords gemeld? Degene hierboven worden aangepast.
Clubrecords kan je doorgeven via [email protected], met een werkende link naar de betreffende uitslag.

Lieve ouders: wanneer jouw atleet een clubrecord heeft behaald, kun je dit dan laten weten via [email protected]?
Alvast bedankt!
(Ranglijsten 2017 en prestaties AT)

PS. Foto’s en verhalen zijn altijd welkom!
Klopt er iets niet? Mis je jezelf? We horen het graag via de mail!