Feniks kwam dit weekend op zondag in actie. De lopers kwamen een warm bed en huis uit om een duurloop in Ankeveen te lopen, twee baan-atleten deden in Apeldoorn mee aan de Try Out Games in het Omnisportcentrum.

Lopers van Feniks on Tour in Ankeveen
Vanuit Amsterdam per auto, al dan niet afgehaald en gereden, verzamelden de deelnemers zich rond 10.00 uur op het parkeerterrein bij Fort Uitermeer. Gezamenlijk legden zij 12 kilometer af rondom de plassen en door mooi gebied, een duurloop bedacht door Jan van der Laan. Het weer was niet fantastisch, maar iedereen kwam opgewekt en voldaan weer terug. Feniks on Tour is ook voor beginnende lopers, die wel eens ergens anders willen lopen. Ga jij volgende keer ook mee?
Foto’s van de tocht vind je op Flickr bij de albums van AV Feniks

Ankeveense Plassen

Try Out Games in Omnisport Apeldoorn
De eerste indoorwedstrijden in de Omnisporthal in Apeldoorn komen er weer aan. Nederlandse Indoor kampioenschappen voor senioren, masters en junioren. Dit weekend werden in de aanloop daar naartoe wedstrijden gehouden om proef te draaien, voor organisatie en atleten. Valentino Saparuwe (60 m sprint) en Thimo Henraat (200 en 400 meter) waren Feniks-atleten die meededen.

Uitslagen Try Out Games