Sponsoren & Partners

De Grote Clubactie

facebook
Beginnerscursus Start to Run

Beginnerscursus (Start to Run)

Enkele malen per jaar starten wij een beginners loopgroep via het Start to Run concept. Inschrijven en meer info is te vinden via de website Start to Run

In deze start to run groep kun je in een aantal lessen leren hardlopen. De lessen bestaan uit theorie en praktijk. We werken aan de hand van een door de Atletiek Unie ontworpen en inmiddels beproefd kernschema Loopplezier krijgen en behouden staat voorop bij de loopcursus, de afwisselende trainingen voor beginners hebben als doel om op verantwoorde wijze in 7 weken 3 km aaneen te kunnen lopen. De leiding is in handen van een ervaren en gediplomeerde looptrainer. Er is veel aandacht voor het rustig opbouwen van de conditie en het voorkomen van blessures. Elke week wordt een ander belangrijk aspect van de looptechniek geoefend en wordt er aandacht besteed aan een thema.

 

Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je door dan kun je terecht bij een van de AV Feniks vervolgcursussen. Dat kan bij ons op elk gewenst niveau. Zo kun je door middel van intervaltraining je snelheid verbeteren en/of je afstand verlengen. Maar je kunt je ook gewoon bij een groep aansluiten omdat je dat gezelliger vindt. Er zijn drie mogelijkheden om mee te doen aan het start to run traject vanaf 11 maart:

  • Geef je op via www.starttorun.nl, kosten zijn 49,50 euro voor 7 bijeenkomsten, inclusief 3 nummers van het populaire magazine Runner's World
  • Direct bij AV Feniks als losse cursus. Normaal € 42,- Nu € 40,- aanmelden
  • Of nog voordeliger: word lid van AV Feniks en het kost je niets extra. Meld je hier aan via de aanmeldpagina

Voor iedereen die interesse heeft, of zich al heeft aangemeld is het mogelijk om op zaterdag 2 september om 10.00 uur mee te doen met een korte proeftraining, of op dat moment nog vragen die je hebt aan de trainers te stellen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen viaOgenblik a.u.b. ...