Sponsoren & Partners

hardloop clinics

feniks 10 jaar!

facebook
Clubrecords

Dit zijn de clubrecords van AV Feniks voor alle leeftijdscategorieën die de vereniging kent bij de jeugd. Inmiddels is er ook aan aantal seniorenleden, deze records zijn nog niet eerder vastgelegd omdat AV Feniks als echte jeugdvereniging is begonnen. Inmiddels groeien onze jeugdleden op en zie je ook clubrecords bij de A-junioren verschijnen. Zo zal dit langzaam doorgroeien is de verwachting.

Procedure clubrecords

Aan de hand van Atletiek.nu, en andere bekende uitslagen, is zo goed mogelijk vastgesteld welke clubrecords er zijn tot en met buitenseizoen 2016. Binnenkort vangt het indoor seizoen weer aan en verandert de jeugd van categorie. Natuurlijk zijn er meer wedstrijdadministratiesystemen dan Atletiek.nu, maar ervaring leert dat de meeste wedstrijden in dit systeem worden bijgehouden.

Heb jij een clubrecord dat in een ander systeem is bijgehouden of heb je een nieuw clubrecord? Mail het dan, inclusief de deeplink (!), datum, plaats en onderdeel, naar . Het record zal worden beoordeeld en worden aangepast als het klopt. Deeplink: een kopie van de link van precies de goede pagina waar de uitslag op staat zodat wij die goed kunnen terugvinden.

Klik op juiste link

Voor iedere categorie vind je hier apart zowel de meisjes als de jongens. Klik op de juiste link om de clubrecords (buiten en indoor) te zien.

Categorie
Meisjes Jongens
Mini-pupillen Mini-pupillen
C-pupillen C-pupillen
B-pupillen B-pupillen
A1-pupillen A1-pupillen
A2-pupillen A2-pupillen
D-junioren D-junioren
C-junioren C-junioren
B-junioren B-junioren
A-junioren A-junioren

Ogenblik a.u.b. ...