Sponsoren & Partners

De Grote Clubactie

facebook
Over ons

Missie

AV Feniks is een vereniging die atletiek en loopsport in Amsterdam ZO en omgeving aanbiedt. Dit gebeurt op enthousiaste, deskundige en op een laagdrempelige manier. Plezier, ambitie en gezondheid zijn de pijlers die AV Feniks graag wil delen met ouders, verzorgers en leden.

Onze kernwaardes zijn:

 • Plezier, ambitie en gezondheid
 • Respect en waardering
 • Samenwerking en samenhorigheid
 • Zelfvertrouwen en discipline
 • Op die basis wordt ook verwacht dat ieder een steentje bijdraagt. We zijn er samen verantwoordelijk voor dat we sportief -, financieel - en sociaal gezond zijn en groeien. We zijn een vereniging met elkaar en voor elkaar. Prestaties en gezelligheid gaan hand in hand. Plezier is wat ons bindt en wat de basis legt voor prestaties. Prestaties maken ons trots op wie we zijn en dragen bij aan het plezier dat we ervaren.

  AV Feniks is nog steeds een vereniging in ontwikkeling. Binnen AV Feniks is dus een heleboel te doen en een heleboel te leren. We zijn het platform waarin iedereen z'n talent de ruimte kan geven ten bate van ons allen. Ieder lid kan met z'n energie en talent meebouwen en daardoor meebepalen hoe onze ontwikkeling verder gaat.

   

  Onze kernprocessen zijn:

  1. Het uitvoeren en ontplooien van de activiteiten die ons binden (trainingen, wedstrijden, sociale activiteiten)
  2. Het werven, ontvangen, begeleiden en ontwikkelen van leden (en ouders / verzorgers) en trainers
  3. Het zorgdragen voor een solide financiële positie. Onze inkomsten zijn voor ruim 90% afhankelijk van contributie. Het is daarom van groot belang dat alle leden door middel van de contributie onze financiële positie gezond maken en houden.

   

  Om onze visie te realiseren is het belangrijk om structuur en duidelijkheid te creëren in wat er moet gebeuren. Heldere communicatie over ons doel, de route die we volgen en waar we ons bevinden. Het betrekken van leden en ruimte geven aan initiatief.

  In de vereniging wordt door diverse commissies gewerkt om de kernprocessen vorm te geven en uit te voeren, hierin is altijd ruimte om je bijdrage te leveren. 


Ogenblik a.u.b. ...