fysio 4 feniks

In 2019 is Feniks een samenwerking aangegaan met fysiotherapiepraktijk ArenaFysio., gevestigd op Hogehilweg 20. Een goede medische begeleiding is essentieel bij een atletiekvereniging met ambitie. Feniks pakt deze kans dan ook met twee handen aan om onze leden te ondersteunen. Wat kan ArenaFysio voor jou betekenen?

Wie zijn wij

ArenaFysio bestaat nu 1,5 jaar en biedt een spreekuur aan voor alle leden van de club.
Onze fysio behandelingen bestaan voornamelijk uit oefeningen, aangepaste trainingsvormen en begeleidde krachttraining om sterker te worden. Waar nodig zal ook het detoniseren van diverse spieren een onderdeel kunnen zijn van het traject.
Afhankelijk van het te volgen traject zullen de fysio afspraken bij ArenaFysio plaatsvinden waar we gebruik maken van de faciliteiten van ArenaGym of op bij Feniks zelf.

 

Afspraak

Via onze online agenda is het eenvoudig een afspraak te plannen op tijden dat jou dat schikt. Je hoeft alleen de tijd aan te klikken en je naam, emailadres, telefoonnummer en een korte beschrijving van je klacht achter te laten. Waar nodig nemen wij contact met je op. Bij het afmelden geldt een 24 uurs policy. Dit kan via de mail of telefoon.

 

Wat kan ARENAFySIO voor je betekenen?

Naast fysiotherapie geeft FysioArena gezondheidsadvies in een breder perspectief. Denk aan advies rondom sport- en herstelvoeding en blessurepreventie. Ook adviseert FysioArena de trainers over de belastbaarheid en de status van de sporter. Zo optimaliseren de fysiotherapeuten jouw traject.

Je kunt ongestoord binnenlopen voor vragen op:

 

Woensdagavond tussen 19:00 en 20:30
op de tweede en vierde woensdag van de maand.

Neem legitimatie mee. Als je een behandelingstraject wil starten, heb je dit nodig voor het dossier. Dat kan als je verzekerd bent voor fysiotherapie in een aanvullend verzekeringspakket. Verzekering valt onder je eigen verantwoordelijkheid.
Let op: Kinderen onder de 18 jaar zijn bij elke verzekering verzekerd voor 18 behandelingen per jaar; buiten het eigen risico om.

Fysiotherapeuten hebben een geheimhoudingsplicht over je medische gegevens. Tot 16 jaar bestaat wel een meldplicht aan de ouder of voogd. Het kan voorkomen dat overleg met de huisarts nodig is. Dit gebeurt alleen na overleg en met jouw toestemming.

www.arena-fysio.nl
Hogehilweg 20
1101CD Amsterdam Zuidoost

[email protected] (06-14402060)
[email protected] (06-18964495)

Snel naar