Sponsorkliks

AV Feniks als sponsordoel bij Sponsorkliks; spaar ook mee!

Op deze pagina lees je meer over een nieuwe mogelijkheid om Feniks te sponsoren en voor Feniks te sparen zonder dat het jou wat kost. Met het geld dat ‘Sponsorkliks’ opbrengt kan Feniks nieuw atletiekmateriaal kopen. Ook jouw supporters (buren, familie, vrienden) kunnen meedoen.

Hoe werkt het?

Het bestuur heeft AV Feniks aangemeld als organisatie bij Sponsorkliks. Sponsorkliks is een app (download) of website (internet). Als je via deze website (of app) aankopen doet in een webwinkel die is aangesloten bij Sponsorkliks, krijgt AV Feniks geld op haar rekening bijgeschreven.

Voorbeeld

Je koopt wel eens kleding of schoenen bij Zalando. Je draagt AV Feniks een warm hart toe en wil wel sparen met sponsorkliks voor Feniks. Als je dan naar de app of website van Sponsorkliks gaat, kun je aangeven dat AV Feniks jouw ‘sponsorkliks’ mag ontvangen. Vervolgens ga je via de website of app van Sponsorkliks naar Zalando (of een andere aangesloten webwinkel) en koopt wat je uitzoekt. Je betaalt zoals je altijd doet; en niets extra. Alles precies zoals je gewend bent.

Commissie naar Feniks

Hetgeen wat wel anders is, is dat een bepaald bedrag (afhankelijk van de webwinkel een percentage of vast bedrag) van jouw aankopen op de rekening van Feniks bij Sponsorkliks wordt bijgeschreven (‘commissie’). Dit wordt, steeds als er 50 euro gespaard is, uitgekeerd aan de vereniging.

Koop je iets online? Check dan eerst Sponsorkliks. Is de webwinkel is aangesloten bij sponsorkliks? Het kost je niets. Je kunt op deze manier gratis sponsoren en sparen voor AV Feniks.

Knop Sponsorkliks op AVFeniks.nl

Op de website van AV Feniks vind je onderaan de homepage een knop van Sponsorkliks, met daarbij de opbrengst die we met zijn allen verzamelen. Door op deze bewegende banner te klikken verschijnt een overzicht van ontzettend veel webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, KLM (vliegtickets), Thuisbezorgd en Zalando. Elke aankoop bij een van deze on-line winkels levert Feniks geld op terwijl jijzelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Het is vooral een kwestie van onthouden dat jij via Sponsorkliks wat koopt en niet rechtstreeks bij de webwinkel.

Zoekmachine

Sponsorkliks is ook een zoekmachine. Je kunt in het scherm waarin de aangesloten winkels verschijnen ook een zoekopdracht voor een product doen; dan zoekt de machine naar de winkels bij die het verkopen via Sponsorkliks.

Eten bestellen of reserveren

Sponsorkliks werkt ook als je uit eten gaat of bijvoorbeeld een pizza wilt laten bezorgen. Via Feniks of de App van Sponsorkliks kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zullen we dit met zijn allen gaan doen? Er zijn clubs die al zo’n 10.000 euro hebben opgehaald op deze manier. Daar is AV Feniks flink mee geholpen.

Het is aan jou! Als je mee wilt doen, doe dan je normale online-aankopen via www.Sponsorkliks.com.

Instructie Sponsorkliks

Ga naar website of download app
Vul AV Feniks in als sponsordoel
(via site bij elk bezoek bevestigen)
Kies je webwinkel of zoek een product
Bestel en koop zoals je gewend bent

AV Feniks krijgt jouw sponsorkliks bijgeschreven