Verbeter je looptechniek

za 23 november 13.00

do 28 november 19.30

Bijlmersportpark

Wij adviseren je

houding, beweging & conditie(Opbouw)

Informatief en leuk

Wil jij je looptechniek verbeteren?

Kom dan langs bij AV Feniks voor de gratis workshop

Een gratis workshop voor iedereen die zelfstandig al (on)regelmatig hardloopt en tips wil krijgen om efficiënter, of met minder kans op blessures te lopen. Bij AV Feniks op de blauwe atletiekbaan in het Nelson Mandela park.

Een ervaren trainer geeft je wat theoretische basisinformatie en een ontspannen warming up. Daarna gaan we volop aan de slag met diverse oefeningen voor een betere hardlooptechniek, om vervolgens in een aantal korte intervallen deze techniek meteen in de praktijk te brengen. De nadruk ligt op een efficiënte hardloopbeweging, op zo’n manier dat de kans op blessures zo klein mogelijk is. Wil jij meedoen en deze tips horen, meld je dan aan en kom langs bij onze gratis workshop!  

Programma

Binnenkomst en centrale ontvangst.
5 minuten Theorie over belasting en intensiteit
10 minuten Warming up
25 minuten Diverse techniek oefeningen
25 minuten Interval programma
10 minuten Cooling down

 

Adres: Atletiekbaan AV Feniks Bijlmersportpark, Karspeldreef 500 

Waarom nu beginnen?

Goede voornemens beginnen vaak in januari, maar jij kunt nu al de voordelen plukken:

Als de workshop bevalt kun je je schrijven voor een cursustraject dat we verzorgen in de maanden December en Januari. Ook hier komen de looptechniek aspecten iedere training terug en daarnaast helpt het om te trainen in een groep om gemotiveerd te blijven. 

De avondtrainingen vinden plaats op de goed verlichte baan, wat een stuk is veiliger is dan de meeste (fiets)paden. Parkeren is gratis in de blauwe zone.

Dit is het moment om te beginnen!