Clubkleding

Als je meedoet aan wedstrijden en recreatieve ontmoetingen draag je de clubkleding (wedstrijdkleding) van AV Feniks. AV Feniks heeft blauw zwarte shirtjes met een effen zwart broekje als wedstrijdkleding. De bovenkleding kun je kopen op de vereniging. Een effen zwart broekje of broek kun je zelf kopen, waar je dat wil doen.

Hieronder zie je een paar voorbeelden:

   
  

De bovenkleding kun je kopen op de vereniging. Een effen zwart broekje of broek kun je zelf kopen, waar je dat zelf wil. Soms is ook clubkleding te koop dit niet speciaal voor wedstrijden is. Bijvoorbeeld een warme clubjas. Die kun je apart bestellen of kopen.

Prijzen

Product prijs
Top volwassenen (singlet of t-shirt) €35,00
Top kinderen (singlet of t-shirt €30,00

Clubkleding Kopen

Judith en Koen de Langen verkopen de clubkleding voor AV Feniks. Bijvoorbeeld voorafgaand aan wedstrijden bij AV Feniks, zoals de Trainingspakkenwedstrijd aan het begin van het zomerseizoen of de Clubkampioenschappen aan het begin van het winter/cross-seizoen. Je kunt dan vanaf een uur voor de wedstrijd een shirt of topje kopen.
Wil je tussendoor een shirt kopen? Heb je vragen, wil je meer informatie? Neem dan contact op via de mail. Je kunt de clubkleding contant betalen, met pin of een eenmalige machtiging invullen zodat het later afgeschreven wordt.

*voorafgaand aan trainingspakkenwedstrijd en clubkampioenschappen
*contant, pin of eenmalige machtiging
*mail