Clubkleding

Als je meedoet aan wedstrijden en recreatieve ontmoetingen draag je de clubkleding (wedstrijdkleding) van AV Feniks. AV Feniks heeft blauwwitte shirtjes met een effen zwart broekje als wedstrijdkleding. De bovenkleding kun je kopen op de vereniging. Een effen zwart broekje of broek kun je zelf kopen, waar je dat wil doen.

Hieronder zie je een paar voorbeelden:

   
  

De bovenkleding kun je kopen op de vereniging. Een effen zwart broekje of broek kun je zelf kopen, waar je dat zelf wil (onze sponsor Decathlon heeft veel keus!) Soms is ook clubkleding te koop dit niet speciaal voor wedstrijden is. Bijvoorbeeld een warme clubjas. Die kun je apart bestellen of kopen.

Prijzen

Product prijs
Top volwassenen €30,00
Top kinderen €30,00
T-shirt volwassenen €33,00
T-shirt kinderen €28,00
Singlet volwassenen €32,00
Singlet kinderen €27,00
Clubjas volwassenen  
Clubjas kinderen €20,00

Clubkleding Kopen

Judith en Koen de Langen verkopen de clubkleding voor AV Feniks. Zij doen dit op iedere eerste zaterdag in de maand vanaf 10.00 uur in het Clubgebouw. Ook voorafgaand aan wedstrijden bij AV Feniks, zoals de Trainingspakkenwedstrijd aan het begin van het zomerseizoen of de Clubkampioenschappen aan het begin van het winter/cross-seizoen. Je kunt dan vanaf een uur voor de wedstrijd komen kopen.
Wil je tussendoor een shirt kopen en je kunt de eerste zaterdag van de maand niet komen? Heb je vragen, wil je meer informatie? Neem dan contact op via de mail. Je kunt de clubkleding contant betalen, met pin of een eenmalige machtiging invullen zodat het later afgeschreven wordt.

*eerste zaterdag van de maand in clubgebouw
*voorafgaand aan trainingspakkenwedstrijd en clubkampioenschappen
*contant, pin of eenmalige machtiging
*mail