Let’s get in touch with AV Feniks!

Sociale informatie avonden vóór ouders, dóór ouders.

De informatie ouders en gastvrouwen zijn Sarah, Samantha, Thessa en Gosia. Dit zijn ouders die samen met hun kinderen onderhand alweer wat langer lid zijn van onze club en graag andere ouders willen helpen met hun weg vinden binnen de club en de sport.
De avonden zijn gepland tijdens de donderdagavond trainingen van de pupillen van 18.00 – 19.30 uur op de eerste donderdag van elke maand. Als de eerste donderdag in de maand een feest- of vakantie dag is dan verschuift het naar de eerst volgende gewone donderdag in de maand. De precieze data zijn altijd te vinden in de clubkalender.

Tot de zomervakantie zijn de volgende avonden gepland:

– donderdag 07/04/2022 > Locatie: Clubhuis AV Feniks
– donderdag 12/05/2022 > Locatie: Clubhuis AV Feniks
– donderdag 02/06/2022 > Locatie: Clubhuis AV Feniks
– donderdag 07/07/2022 > Locatie: Clubhuis AV Feniks

 

Informatie

Ben je nieuw bij AV Feniks en heb vragen of wil je gewoon meer weten over de club? Kom dan zeker een keer langs voor een gezellig gesprek met onze informatie ouders!

Deze ouders weten, na een aantal jaren rond te lopen bij Feniks, goed hoe dingen werken binnen de club en wat er allemaal bij komt kijken als je een ouder bent van een atleet die bij AV Feniks traint. Zij kunnen je van alles vertellen over het inschrijven bij de club of bij wedstrijden, maar ook helpen bij wat je moet aanschaffen qua kleding zodat je kind fijn het hele jaar door kan blijven meetrainen, wat er verwacht wordt van u als ouder binnen de club, waar je moet zijn als er problemen zijn, etc. Ze helpen je graag op weg!

De informatie gaat vooral over pupillen (ouders), maar junioren (ouders of senioren) zijn natuurlijk ook van harte welkom!

 

Sociaal

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat iedereen op de hoogte is van hoe alles werkt bij AV Feniks, maar wij hechten ook veel waarde aan het hebben van een sociale, stevige club. De kinderen bouwen tijdens de trainingen aan hun sociale banden binnen de club, maar wij willen ook graag het zelfde faciliteren voor de ouders, want zonder ouders kunnen wij geen club zijn!
Daarom zijn deze avonden niet alleen bedoeld voor nieuwe leden, maar juist ook voor onze bestaande leden om meer betrokkenheid te krijgen met elkaar, de sport en de kinderen. Kom dus gezellig langs en zoek elkaar op met een gratis kopje koffie/thee en iets lekkers terwijl de kids aan trainen zijn!

 

Clubkleding

Ook wordt op deze avonden de clubkleding verkocht. Dus heb jij of je kind een AV Feniks shirt of singlet nodig dan kun je dat op deze avonden passen en kopen! LET OP! De clubkleding kan op deze avonden alleen met de pin betaald worden.
Meer informatie over de verkoop van clubkleding en de prijzen zijn te vinden op clubkleding.