Vertrouwenscontactpersoon

De vertrouwenscontactpersonen van AV Feniks stellen zich graag aan je voor en maken duidelijk wat zij voor jou kunnen doen.

AV Feniks is een gezellige sportvereniging waar iedereen meedoet, daarom blijven we, samen met jou, altijd werken aan een Sociaal Veilige Sportomgeving. Lees meer

 

Wat doet een vertrouwenscontactpersoon en waarvoor kun je terecht?

Als vertrouwenscontactpersoon (VCP) willen we een bijdrage leveren aan een goede sfeer bij Feniks. We willen dat iedereen kan sporten in een `sociaal veilige sportomgeving’. We hopen dat je je thuis voelt, dat je jezelf kunt zijn en dat je iemand anders durft aan te spreken op ongepast gedrag. Als je een `niet pluis gevoel’ hebt, gepest wordt, of last hebt van grensoverschrijdend gedrag, kun je ons bellen of mailen voor een gesprek. We zijn er voor sporters en trainers.

 

Petra Rondhuis

Ik ben Petra Rondhuis. Al sinds de oprichting ben ik actief bij AV Feniks. Eerst in het bestuur en nu al vele jaren in de organisatie van de Gaasperplasrun. Bij wedstrijden ben ik soms te vinden als EHBO-er op de baan. Op zaterdagochtend doe ik mee met de loopgroep, als ik niet door blessures geplaagd wordt. Naast mijn activiteiten bij AV Feniks werk ik met veel plezier bij de gemeente Amsterdam als adviseur sociaal domein in de Westelijke Binnenstad.

 

Arthur van Schaik

Mijn naam is Arthur van Schaik. Na een leven lang atletiek te hebben gedaan ben ik twee jaar geleden lid geworden van AV Feniks. Inmiddels ben ik ook lid van de Technische Commissie. Als veteraan/master train ik enkele malen per week op de baan. Voor mijn pensioen heb ik onder meer gewerkt als docent in het voortgezet en hoger onderwijs, in Amsterdam en Indonesië.

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Als VCP zijn wij het eerste aanspreekpunt in de vereniging. We kunnen je doorverwijzen en we besteden aandacht aan preventie en advies. We zijn en werken onafhankelijk van het bestuur van Feniks. Onze gesprekken zijn altijd vertrouwelijk.

Petra Rondhuis M 06 30387878
Arthur van Schaik M 06 23191354

Je kunt ook een bericht sturen naar [email protected]

Mocht je ons niet kunnen bereiken en het is dringend, neem dan contact op met de vertrouwenscontactpersoon in de sport:

NOC-NSF hulplijn: 0900-2025590. E-mail: [email protected]